Розвиток креативних технологій управління персоналом на вітчизняних підприємствах - Сочинська-Сибірцева, І. (Вісник економічної науки України, 2012)
Розглянуто сутність поняття «технологія управління персоналом», описано основні характеристики технологій управління, відокремлено складові елементи технології в умовах діяльності вітчизняних підприємств та визначено конкретні інструменти впровадження креативних технологій управління персоналом.