Методологічні основи операційної діагностики економічної ефективності функціонування підприємств - Писаренко, Б.; Проценко, Н. (Вісник економічної науки України, 2012)
Розглянуто методологічні основи операційної діагностики економічної ефективності функціонування підприємств. Приведені розрахунки економічної ефективності функціонування виробничого підрозділу підприємства на основі розробленої методики.