Маркетингові дослідження ринку освітніх послуг у контексті управління їхньою якістю - Парсяк, К. (Вісник економічної науки України, 2012)
Поширення ринкових відносин на невиробничу сферу вже не викликає здивування та розчарувань. Натомість прийшло усвідомлення, що повернення у минуле – фантастика й треба прилаштовуватися до нових реалій. Від так ринок, зокрема, освітніх послуг опиняється у центрі маркетингових досліджень.