Застосування маржинального аналізу та аналізу чутливості під час формування виробничої програми машинобудівного підприємства - Орлов, О.; Рясних, Є.; Гордєєва, Т. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуто вплив методу розподілу накладних витрат на оцінку раціональності існуючого асортименту продукції машинобудівного підприємства. Проаналізовано чутливість прибутку підприємства до змін факторів виробництва.