Моделювання механізму управління транспортною системою міста - Данилко, В.; Кучменко, В. (Вісник економічної науки України, 2012)
В цій роботі досліджено існуючі механізми управління міським пасажирським транспортом. Запропоновано методи вдосконалення управління соціально-економічною системою пасажирського транспорту на муніципальному рівні.