Не мовчати! - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Рецензія на книгу О. Веселової “З історії створення і діяльності Асоціації дослідників голодоморів в Україні (АДГУ) / Відп. ред. Л. Лук’яненко. – К.: Вид-во АДГУ, 2007. – 139 с.”.