Об одной задаче оптимального управления стохастическим полем - Пепеляева, Т.В. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Досліджено задачу оптимального керування розв’язком стохастичного диференціального рівняння з дробовим вінерівським полем. Доведено відповідні леми та теорему.