Особенности стоматологической заболеваемости у лиц пожилого и преклонного возраста, проживающих в Республике Армения с учетом медико-социальных аспектов - Манрикян, М.Е.; Варданян, И.Ф.; Амбарцумян, С.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті розглядаються особливості стоматологічного статусу в осіб літнього і похилого віку. Для них більше значення набуває третинна профілактика для планування лікувально-профілактичної роботи з метою поліпшення стоматологічного здоров’я та оптимізації якості життя населення похилого віку Республіки Вірменія.