Особенности речи у детей с расщелинами мягкого и твердого неба - Кудинов, В.А.; Вальдес-Акоста, О.Д.; Шуракова, Е.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Вивчено ефективність логопедичної реабілітації хворих з ущелинами м’якого й твердого неба. Доведено необхідність проведення реабілітації в дооперационном і ранньому післяопераційному періодах.