Комплексная оценка заболеваемости населения Крыма с позиции оперативного управления - Присенко, В.Г.; Махкамова, З.Р. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проаналізована загальна захворюваність і захворюваність з основних класів хвороб за 2009- 2010 р.р. з позиції оперативного управління. Відсутність позитивної динаміки свідчить про наявніть проблем в управленчеськой діяльності управління та вимагають оперативних рішень з реорганізації системи охорони здоров’я регіону