Определение угла среза кровеносного сосуда при наложении сосудистых анастомозов - Селиванов, А.В.; Рыжаков, А.Н.; Стрельченко, В.И.; Тагаева, А.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обгрунтований метод розрахунку і складена комп’ютерна програма для визначення кута зрізу кровоносної судини, що забезпечує можливість проведення судинного анастомозу кровоносних судин різних діаметрів.