Клиническая эффективность энтеросорбции в сочетании с препаратом «Триглобулин» при лечении детей, больных тяжелыми формами бактериальных ангин - Рымаренко, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обстежено 81 дитину, хвору на важку форму бактеріальної ангіни, спричинену Str.pyogenes, Str.pneumoniae, Str.viridans, S.aureus. Ефективність застосування препаратів «Атоксил» і «Триглобулін» в комплексному лікуванні хворих підтверджувалась динамічним регресом інтоксикаційного синдрому та основних клінічних проявів захворювання.