Оценивание параметров надежности в условиях недостаточной информации - Голодников, А.Н.; Ермольев, Ю.М.; Кнопов, П.С. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Запропоновано алгоритм пошуку нижньої границі байєсівської оцінки параметру експоненціального розподілу за умов, коли відомо, що апріорний розподіл належить класу, який складається із всіх функцій розподілу, що мають однакові два квантилі. Ця задача виникає при аналізі чутливості байєсівських оцінок інтенсивностей відмов до вибору апріорного розподілу в експоненціальній моделі відмов.