Приближенный расчет моделей беспроводных сетей микросотовой структуры с очередями разнотипных вызовов - Пономаренко, Л.А.; Меликов, А.З.; Фаттахова, М.И. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Розроблено алгоритми наближених обчислень характеристик мікростільникових бездротових мереж із чергами нових і хендовер-викликів. Передбачається, що різні види викликів можуть покинути чергу, якщо час їх очікування перевищує деяке порогове значення. Наводяться результати числових експериментів.