Диагностические аспекты дегенеративно-дистрофических изменений шейного отдела позвоночника у больных, поступивших на санаторно-курортную реабилитацию - Черноротов, В.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі проаналізовані рентгенологічні проявления дегенеративно-дистрофічних уражень шийного відділу позвоночніку 200 пацієнтів, що поступили на санаторно-курортну реабілітацію. Дослідження показали, що рентгенологічні прояви цих поразок можуть бути злокалізовані в міжхребцевих дисках, в тілах хребців, в дугоотросчатых і інших суглобах, в зв’язках, в м’яких тканинах, що оточують хребет, хребетному каналі.