Особенности пренатальных, интранатальных факторов у детей с избыточной массой тела и ожирением - Яковенко, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі проаналізовано особливості пренатальних, інтранатальних чинників, перебігу першого року життя з урахуванням віку та статі у дітей з надмірною вагою тіла та ожирінням. Представлені результати дослідження, доведена важливість правильного збору анамнезу, що має прогностичне значення.