Вхождения в моноидах треков - Шахбазян, К.В.; Шукурян, Ю.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Запропоновано ефективні алгоритми для розв’язання декількох задач входження трека-зразка в трек-об’єкт. Розглянуто задачі пошуку зразка в треку, пов’язані з задачею пошуку частих зразків в структурованих даних, та задачі обчислення числа вікон, що містять зразок.