Полиномиальные инварианты линейных циклов - Львов, М.С. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Розглянуто задачу генерації поліноміальних інваріантів спеціального типу ітераційних циклів з лінійним відображенням у тілі циклу. Запропоновано нову техніку побудови таких інваріантів, основану на аналізі характеристичних поліномів лінійних відображень.