Україна буде змушена починати з нуля - Яременко, С. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
14 січня 2009 року в Медіа-холдингу «ОВОЗ.ua» відбулося засідання Українського клубу економістів. Кращі експерти в галузі економіки підбили підсумки 2008-го року й озвучили прогнози - песимістичні та оптимістичні - на 2009-й.