Професійно-кваліфікаційне партнерство у соціально-трудових відносинах - Будякова, О.Ю. (Вісник економічної науки України, 2009)
Розглянуто перетворення інформаційно-аналітичного контуру соціально-трудових відносин, яке припускає розширення меж і виявлення мотивів співпраці. У ході перетворення встановлюються: відносини, які необхідно трансформувати; рівень професійного і кваліфікаційного партнерства у видах діяльності; типи партнерства на внутрішньофірмовому ринку праці; професії, що мають низький рівень партнерства. Результат перетворень контуру є корисним для всіх, хто зацікавлений у встановленні професійно-кваліфікаційного партнерства між працедавцями та працівниками.