Реформування системи влади в Україні: децентралізація та дерегуляція (Економiчний часопис-XXI, 2009)
20 березня 2009 року в м. Борисполі (Київська область) відбувся круглий стіл на тему: «Реформування системи влади в Україні: децентралізація та дерегуляція» за участю лідерів місцевих громад Київської, Житомирської, Чернігівської областей. Захід провів Інститут трансформації суспільства (Київ) у співпраці з Бориспільською міською радою в рамках проекту «Розвиток громадського управління в Україні: децентралізація та дерегуляція», що підтримується Посольством Королівства Нідерланди в Україні.