Генеральний інтерес для України: інтеграція в ЄС та НАТО? зближення з Росією? позаблоковість? (Економiчний часопис-XXI, 2009)
25 березня 2009 року в Житомирі відбулися молодіжні дебати на тему: «Генеральний інтерес для України: інтеграція в ЄС та НАТО? зближення з Росією? позаблоковість?» Захід провів Інститут трансформації суспільства (ІТС, Київ) спільно із Житомирським центром євроатлантичної інтеграції, що діє на базі Житомирського державного університету ім. Івана Франка, за підтримки Посольства Словацької Республіки в Україні.