Використання в ціноутворенні критеріїв оцінки інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств - Корінєв, В.Л. (Вісник економічної науки України, 2009)
У статті проаналізовано особливості інвестиційноінноваційної діяльності вітчизняних підприємств та визначено підходи до оцінювання їх ефективності з позиці процесу ціноуворення. Розглянуто механізм формування ціни на продукцію авіадвигунобудівного підприємства з урахуванням дисконтованого грошового потоку при експлуатації досліджуваного авіаційного двигуна та використання показника чистої приведеної вартості інноваційного продукту.