Дослідження і порівняння підходів до визначення поняття «регіон» - Дармограй, В.І. (Вісник економічної науки України, 2009)
В даній статті досліджено різні підходи до визначення поняття «регіон», здійснено їх порівняння, і на цій основі запропоновано авторське визначення сутності даного поняття, виділено структуру економічних відносин регіону на різних рівнях.