Роль військових у формуванні євроатлантичної політики України (Економiчний часопис-XXI, 2009)
7 квітня 2009 року на базі Чернігівського центру євроатлантичної інтеграції відбувся інтерактивний семінар на тему: «Роль військових у формуванні євроатлантичної політики України». Захід провів Інститут трансформації суспільства (Київ, директор - Олег Соскін) спільно із Чернігівським державним педагогічним університетом їм. Т.Г. Шевченка за підтримки Посольства Словацької Республіки в Україні..