Методи оцінки венчурних проектів - Матієнко, В.М.; Щукін, О.І.; Войт, С.М. (Вісник економічної науки України, 2009)
В роботі розглядаються підходи щодо інноваційної діяльності підприємство промисловості та їх фінансування венчурними фондами.