Техніко-економічне планування відтворювальної сфери вугледобувного підприємства - Кучер, В.А. (Вісник економічної науки України, 2009)
Обґрунтовано необхідність вдосконалення методів визначення обсягів виробництва на вугледобувних підприємствах. Представлено методику планування оптимального обсягу виробництва на вугледобувному підприємстві для максимізації прибутку. Запропоновані заходи щодо підвищення об’єму видобутку вугілля.