Трансформація грошово-банківської сфери України - необхідна умова виходу із фінансово-економічної кризи (Економiчний часопис-XXI, 2009)
25 вересня 2009 року в Києві відбувся круглий стіл економістів на тему: «Трансформація грошово-банківської сфери України - необхідна умова виходу із фінансово-економічної кризи: світовий досвід». Захід був організований та проведений Інститутом трансформації суспільства та Інститутом світової економіки і міжнародних відносин НАН України. Учасниками круглого столу були відомі українські вчені та експерти в галузі економіки, фінансів і міжнародних відносин. У цьому матеріалі ми пропонуємо ознайомитися з виступами деяких учасників круглого столу.