Економічна детермінанта структурних змін світового паливно-енергетичного комплексу - Луцишин, З.О.; Дікарєв, О.І. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
У статті досліджуються проблеми структурних змін у світовому паливно-енергетичному комплексі; прогнозні сценарії та стратегічні плани галузі на найближчі 30–50 років; роль і значення економічної, зокрема інвестиційної, складової у цьому процесі.