Нові виклики – кращі можливості - Расмуссен, А.Ф. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
Доповідь Генерального секретаря НАТО пана Андерса фог Расмуссена на міжнародній конференції у Братиславі (Словаччина) 21-22 жовтня 2009 року.