Ситуація в газовому секторі України: як подолати кризу? (Економiчний часопис-XXI, 2009)
ІЗ листопада 2009 р. Інститут трансформації суспільства та Інформаційна агенція «Укрінформ» організували та провели науково-експертний круглий стіл на тему: «Ситуація в газовому секторі України: як подолати кризу?»