Деякі аспекти антикризової програми України в контексті світового досвіду - Будкін, В.С. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
У статті визначено негативні фактори, які спричинили зволікання із розробленням програми антикризових заходів в Україні; проаналізовано досвід успішних західних країн та держав – членів СНД щодо подолання кризових явищ; показано, що у світі немає апробованої, готової для впровадження в українських умовах програми виходу з кризи; зроблено деякі важливі висновки, які стосуються вибору моделі антикризового розвитку для України.