Державно-приватне партнерство в інноваційній сфері - Головінов, О.М. (Вісник економічної науки України, 2010)
У статті досліджується інститут державно-приватного партнерства як найбільш ефективний інструмент впливу держави на інноваційно-технологічний розвиток економіки; розглядаються пріоритетні напрями взаємодії держави і бізнесу, що сприяють формуванню партнерських відносин.