Вплив глобалізаційних тенденцій на світові фінансові ринки та їх наслідки для економіки України - Пробоїв, О.А (Вісник економічної науки України, 2010)
Досліджено фінансовий аспект глобалізації. Розглянуто особливості створення єдиного світового фінансового простору. Визначено вплив світової фінансової кризи на розвиток економіки України.