Оцінка рівня економічної безпеки підприємства - Ткаченко, А.М.; Резніков, О.Л. (Вісник економічної науки України, 2010)
Ця стаття присвячена питанню аналізу та оцінки економічної безпеки суб’єктів господарювання. Наведено думки зарубіжних та вітчизняних науковців з цього питання та практичні рекомендації щодо оцінки економічної безпеки суб’єктів господарювання.