Параметри економічного зростання за наслідками реалізації політики формування інтелектуального капіталу в контексті модернізації національного господарства - Алимов, О.М.; Бауліна, Т.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
Визначним фактором ініціювання процесів економічного зростання є формування та нарощення інтелектуального потенціалу. У цих процесах роль каталізатора та генератора цілеспрямованої трансформації національного господарства відіграє саме суб’єкт збагачення інноваційного потенціалу – інтелектуальна еліта країни.