Узагальнення підходів щодо трансферу знань як елемента інноваційного процесу - Землянкін, А.І.; Лях, І.І. (Вісник економічної науки України, 2010)
Розглянуто теоретичні та методологічні підходи щодо виявлення особливостей трансферу нових знань в країнах з ринковою економікою. Визначено, що інноваційний процес ґрунтується на складній системі взаємозв’язків елементів, які трансформують знання, розподіляючи та застосовуючи їх у різних секторах та видах діяльності.