Суспільний товар як економічна категорія у поглядах економістів XX ст. - Кічурчак, М.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
У статті досліджується еволюція поглядів відомих зарубіжних вчених на суспільний товар. Автор розглянула підходи до трактування цієї економічної категорії представників різних економічних шкіл і напрямів, визначила особливості їх методології та сформувала узагальнені рекомендації щодо застосування теорії суспільних товарів в сучасній практиці господарювання.