Концептуальні основи управління виробничо-господарським потенціалом промислового підприємства - Кленін, О.В (Вісник економічної науки України, 2010)
В роботі розглянуті концептуальні основи управління виробничо-господарським потенціалом промислових підприємств в умовах трансформаційної економіки України. Запропоновано механізми діагностики, формування системи бюджетів та аналізу їх виконання, реалізації державних цільових комплексних програм, моніторингу виробничо-господарського потенціалу промислового підприємства.