Формування національної професійної програми якості в туризмі - Наливайченко, С.П.; Наливайченко, К.В (Вісник економічної науки України, 2010)
У статті розглядається туристична сфера діяльності в Україні за 2005—2009 роки та надається оцінка її ефективності. За результатами аналізу пропонуються заходи щодо формування національної професійної програми якості в туризмі.