Роль інформаційно-просвітницької діяльності у просуванні України шляхом євроатлантичної інтеграції (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті окреслено правові засади євроатлантичного курсу України; доведено, що вступ до НАТО є оптимальним інструментом гарантування національної безпеки держави; визначено шляхи співпраці державних органів, місцевої влади і громадських організацій у здійсненні системного інформування населення з питань євроатлантичної інтеграції.