„Східне партнерство” як шанс для розвитку України - Гжегож Зайонц (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті показано витоки, сутність та цілі ініціативи „Східне партнерство”, запропонованої Польщею та Швецією для шести країн – партнерів ЄС і прийнятої Євросоюзом; розглянуто значення зазначеної ініціативи для політичного та економічного розвитку України.