Тарифне обслуговування операцій банку з платіжними картками - Топоровська, А.М. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розглянуто сутність тарифного обслуговування операцій із платіжними картками фізичних та юридичних осіб, визначено його складові й взаємозв’язок між ними на прикладі відповідної діяльності АКБ «Форум». Зроблено теоретичні узагальнення і запропоновано практичні рекомендації щодо вдосконалення процесу тарифного обслуговування різних клієнтських груп, формування оптимальної структури клієнтської бази у цілому, підвищення якості обслуговування та ступеня задоволення клієнтів послугами банку «Форум».