Сутність та причини ухилення від сплати податків - Сидоренко, Т.О. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджено та проаналізовано причини ухилення від сплати податків як складової тіньової економіки, а також розроблено пропозиції щодо створення ефективної податкової системи і запобігання ухиленню від оподаткування.