Суспільно-економічні аспекти синергетики - Крюкова, І.О. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджуються методологічні проблеми розвитку синергетики як науки; розробляються соціально-економічний, фінансово-економічний, інституціональний, еколого-економічний, глобально-економічний та інші аспекти синергетики. Теорія фізичної економії розглядається як наукова засада синергетики природної та економічної сфер.