Суперпрезидентська республіка як парадигма взаємодії політичних інститутів - Алєксєєнко, І.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджується поняття «суперпрезидентська республіка», визначаються особливості та моделі взаємодії політичних інститутів у рамках цієї системи правління.