Загрози економічній безпеці торговців цінними паперами як система оцінки її рівня - Герасименко, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджено поняття „загрози” економічній безпеці суб’єктів господарювання та розкрито його сутнісну і функціональну характеристику. Запропоновано та теоретично обґрунтовано класифікацію загроз для побудови механізму забезпечення економічної безпеки торговців цінними паперами.