Управління економічною безпекою в умовах недружніх поглинань на території України - Зайцева, І.Ю. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розширено тезаурус організації управління економічною безпекою підприємства та визначено заходи, спрямовані на підвищення економічної безпеки на мікрорівні в умовах розвитку недружніх поглинань на території України.