Створення служби внутрішнього аудиту як суб’єкта внутрішньогосподарського контролю - Чуєнков, А.Є. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розкрито зміст та види внутрішнього аудиту, обґрунтовано необхідність створення служби внутрішнього аудиту на підприємствах, визначено проблеми і перспективи розвитку внутрішнього аудиту в Україні.