Напрями реалізації цілей регуляторної політики в галузі торгівлі світлими нафтопродуктами в Україні - Познякова, Н.І. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджуються основні цілі державної регуляторної політики в Україні та напрями їх реалізації у сфері торгівлі світлими нафтопродуктами в сучасних умовах господарювання і міжнародного досвіду.